Minggu keberapa

Boleh ke x makan spirulina?jika boleh bulan keberapa boleh makan..

Minggu keberapa
2 Các câu trả lời

ada yg ambik seawal 5 bulan tp sy x pasti dia ada consult doktor dulu atau x. bagus la puan cari alternatif utk sayur sbb x boleh mkn kn. apa2 pun puan rujuk la doktor dulu sbb doktor boleh check dos sesuai & tengok boleh consume atau x ikut kesihatan semasa puan. cth mcm chlorella lebih kurang mcm spirulina jgk siapa yg ada thyroid mungkin doktor x suggest ambik chlorella. semoga dipermudahkan

mkn spirulina utk apa ya? sbb no proven health benefits, elok mkn sayur hijau drpd mkn spirulina.

3y trước

baik...terima kasih