Inginkan tahu

Boleh ke time pregnant cabut gigi?

2 Các câu trả lời

maaf puan sy kurang psti ttg ini..better puan pergi klinik gg dan bertanya pd doktor dia sana.. dkt buku pink ada tulis ada sesi berjmpe dgn doktor gg pd awal kehamilan..puan dh berjmpe dgn doktor gg mcm di minta???jika belum alang2 nk jmpe nnti puan try tnya skali blh ke cabut gg..??ms sy dlu doktor hanya cuci gg sahaja dan tampal itu pun pada awal kehamilan..mg dpmudahkan segalanya .aamiin

3y trước

oh yeke..kalau macam tu nanti lepas puan buat buku pink puan boleh buat appointment dengan klnik gigi.. jika awal kehamilan ni doktor masih bagi kita tampal gg dan rawatan lain yg bersesuaian ketika itu.. nnti puan tnye pd doktor bagaimana dan apa rawatan sesuai utk mslh yg puan hadapi sekarang..mg puan cpt sembuh..aamiin.