Saya hari ni 39w. Pastu rasa macam bengkak susu

Boleh ke terjadi mcm ni? Saya pregnant no 2, tapi pertama kali rasa mcm ni, masa 1st pregnancy tak pernah mcm ni, saya rasa sakit mcm bengkak susu, bilatersentuh mmg sakit, boleh ke saya perah susu? Apa perlu saya buat ? Due saya 10/8 ni tapi masih takde tanda2 lagi, tp perut je kerap mengeras pastu hari ni pulak sakit mcm bengkak susu.

2 Các câu trả lời

sama due kita puan. 10.8 blm ada tanda lgi risau dibuat nya. hari2 pujuk baby kluar sblm due. sy doakn semoga kita sama2 dipermudahkn segala urusan bersalin nanti ye Aamiin 🤲

11mo trước

Inshaa Allah amin. 🌹😄

jangan perah..

11mo trước

Baik2. Terima kasih puan