Pengambilan multivitamin dan obimin untuk ibu mengandung

Boleh ke sy ambil multivitamin ni selepas makan tengahari dan ambil obimin waktu malam... sy ambil obimin waktu malam sebab lepas 3 jam makan sy makan obimin dan terus tidur untuk elak sentiasa rasa lapar perut ni. Harini dh 9w2d...#bantujawab

Pengambilan multivitamin dan  obimin untuk ibu mengandung
2 Các câu trả lời

Makan apa2 vitamin memang akan rasa lapar dan sepatutnya makan belah pagi/tengahari atas arahan ahli farmasi atau doktor 😊

Any supplement/vitamin/medicine kena tanya doktor ya. Takut overdose