PERIOD TAPI HAMIL???

Boleh ke seseorang tu hamil walaupun period? Keluar darah juga sebab dah nak dekat waktu period tapi badan rasa lain macammmmm sangat. Tak macam period yang selalunya jadik. Haritu lambat 3 hari period pastu dia keluar coklat dulu then merah sikit. Tu biasa je atau apa??? Rasa pelik je and nak tahu pengalaman mommies lain pleaseee tunjuk ajar. Saya pengantin baruuuuu hehe#bantusharing

5 Các câu trả lời

bukankan normal seseorang yg dtg period akn spotted dhulu? klu ttc...kne sdia upt sntiasa.. delay je celup. tak prlu tgu2 dan teka2. selain itu jg..mgkin prubhn hormon. yelahh..bru kwen.ofkos ada sdkit prubhn hormon kta.

Sy sendiri alami... Hihi... Cuma pnt lah.. 😅... Mana period, pregnnt lg.. 😬....tp smpai 7bln gitu hlng dah... Risau juga tp syukur tiada apa2 juga.... Tp mmg hb low gila lah.. 😅...

Kakak ipar sy ada, period mcm biasa tp pregnant. Tp kes mcm ni jrang berlaku

Kalau keluar coklat dulu selalunya hormon problem

perubahan hormon tu