Waktu mengandung kalau keluar tompok darah kecil

boleh ke puasa masa bulan ramadhan. ke terbatal puasa sbb keluar darah

6 Các câu trả lời

jgn berpuasa swaktu pendarahan .. sis perlukan makanam bertenaga utk baby.. lepas bersalin nanti sis ganti semula... jika msh terasa blh berpuasa, pls consult dulu dgn doctor, selamat atau tdk sewaktu bleeding

bahaya kalo keluar darah....gi klinik..aikit lun perlu jumpa doktor...pasal puasa leh je xpuasa..keaihatan ibu n anak lagi penting sebab mlibatkan nyawa

waktu mengandung kalau ada darah tu bukan period. jadi kalau berpuasa your pun tak terbatal. tapi pendarahan masa mengandung tu bahaya, jadi kena check

Apa2 darah yg keluar masa pregnant tu tak normal. Blh check dgn dktr utk kepastian.

klau msa hamil kluar drah itu xnormal sis,seeloknya g jumpa dr..

xyah puasa