Craving maggie 🥴

Boleh ke pregnant mommy makan maggie? If boleh berapa weeks baru boleh makan maggie? Ada side effect pada baby ke if kita makan maggie? 🥺

2 Các câu trả lời

masa preggy pun sy ada bedal juga maggie tp tpksa control pengambilan jgn berlebihan pula ya sis sbb kesian dkt baby maggie xdpt bagi nutrien yg baik dkat dia, so mom nya tpksa la berkorban. Utk rasa2 supaya xkempunan boleh je sis😊

Nak makan boleh berpada pada awak, saya ada google nak makan boleh, tapi air rebusan pertama tu awak buang, ganti dgn air baru, lepas tu perencah dia tu jgn letak semua. heheh. Insyallah tak ada ap.😊