Cetaphil Bright Healty Radiance

Boleh ke pakai skincare cetaphil bright tu? Kandungan selamat tak digunakan ? Sebab tak silap skincare nie tak diuji untuk ibu mengandung lagi. Ada sesiapa masih pakai tak sampai sekarang ? #firstmom #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

Saya pakai cleanser cetaphil bright healthy radiance. Buat masa ni berani pakai cleanser brand ni so far tkde pape. Sy pakai moituriser clinique & sunscreen biore. Kalau was was kena tanye doc dulu tau ❤️

sy pakai je mane² hahaha... sbb awal trimester hari tu muka naik jerawat.. dh masuk trimester 2 dh okay dah muka.. sy guna yg skincare some by me