Warna rambut time pregnant

Boleh ke nak warnakan rambut time mengandung? Takot ade bahan kimia yang menjejaskan kandungan..

10 Các câu trả lời

Warna rambut masa mengandung boleh je sebenarnya. Skrg ni ada byk pilihan yg tkde bau chemical kuat. Sy masa pregnant 6 minggu sibuk warna rambut. Alhamdulillah anak dlm perut membesar elok dan sihat.

takut ada bahan kimia kat pewarna rambut tu . better tak payah warnakan rambut masa pregnant sebagai langkah berjaga jaga .

tak perlu..effect kpd baby yg perlu ada jaga kesihatan diri dan makanan minum kita puan.

Time pregnant memang tak digalakkan wrna rambut sebab ramai yg ckp takut effect baby

kalau camtu..nk rebonding rambut pn x sesuai la kot..kn? sebab guna chemical gk..ermmm

3y trước

ya betul kena tahan kejap sampai habis menyusu.. demi anak

pure henna okay je malah boleh sihatkan rambut lg cuma xde pilihan warna la

xblh sis cz tkt ad bhn kimia..lbh baik nnt lps brsalin je ok

better jgn sis..tapi klu inai xde mslh kot

Tak bole