Susu soya...

boleh ke minum susu soya dalam kotak tu... Sy sekarang 23minggu..

8 Các câu trả lời

boleh ja minum...tpi tngok kandungan gula....ada yg ckp soya elok,nnti baby kluar putih melepak...ada yg ckp soya xelok sngt..nnti bby keluar brkerak...entah la🤣🤣....xtahu mana betul mana salah...nak caya susah,xcaya susah..nsib sya xsuka sngt minum soya,susu pun xminum smpai minta ubat kalsium kat doc

sy 18w dah minum susu soya sbb teringin.. tp 1 kotk besar jerk minum.. sampai laa nie 20w xde minum daa. doc kata boleh mnum just jgn slalu..

saya anak yang sulung dari trimester pertama sampai akhir memang suka sangat minum soya 😂 tapi ada je kan yang low sugar tak salah saya

Tgk sjrh keluarga juga kalau ada eczema better elakkan Anak sy keradangan kulit sbb minum soya kerap sgt mase preggy Doc y bgthu

minum sekadarnya je. jangan terlebih minum sebab soya kotak ni manis. even less sugar sekali pun, kandungan gula terlalu tinggi.

setahu sy boleh je tp cri yg less sugar la. dlu mak sy pregnantkn adik sy byk minum soya. keluar putih melepak

Boleh tapi janganlah setiap hari nonstop minum

boleh je minum tp jngn selalu sbb manis