MENGIDAM

Boleh ke mengandung makan samyang ? Dah lama mengidam ni, tapi suami tak bagi sebab takut baby nanti kenapa2..

23 Các câu trả lời

Time pregnant ni da dua kali mkn tapi tiap kali lps makan sakit perut.. hihi. Skang 28 weeks tak terasa dah nak makan

4y trước

Hihi biasalah mengidam kn sis.. Sekali sekala je ..

X makan sbb suami sy skema sijil halal diragui katenye.. nyesal cerita ke dia.. baik makan senyap2 je

4y trước

Yup.. kalo ikot sy makan je.. xpe la.. isteri mithali khen.. ade jugak bende sy larang die x buat.. adil la tu

Saya pun teringin..haritu makan 3 suap share dengan adik..nak bagi hilang rasa teringin tuu..

4y trước

Hihi alhamdulillah.. Saya pun makan baru malam tadi makan 2 suap je.. Sekarang ni makan mesti loya. Minum air pun keluar balik.. Sian baby dalam perut, macam xde gizi pulak..

Takde masalah pun klau makan sikit. Saya time preggy suka sngat makan ramen sebab suka pedas ii

4y trước

Hihi iya sis saya br[ makan malam tadi tapi 2 sudu je sis..

Sy bru makan meggi kari smlm. Nikmat sgt haha...tp samyang x brani la nk makan sbb pedas sgt.

4y trước

Hihi ya saya makan megi juga tapi selalu share dgn suami

Sy mkn je.. Beli yg cup besar habis kt sy sorg.. Nasib xde sakit perut ke apa

4y trước

Alhamdulillah... Saya makan 2 sudu je sis

Saya mkan jer . alhamdulilah tak ada pape . . Skng tengah tunggu hari 😊

4y trước

Tq sis . . Amin mudah mudahan 😊

samalah sy. lg2 lalu lalang vid korea mkn ramen tu. Ya allah sabor jeeelaa

4y trước

Tulah, saya semenjak mengandung ni hari2 tengok orang mukbang kat fb Kalu belum tengok tu say x leyh tidur .. Tu yg saya teringin makan samyang tapi alhamdulillah malam tadi makan dah 2 sudu je

Saye masa preg 5week mkn smyng hri2 😂😂😂 now 6 month

4y trước

Makan pedas sis tapi sikit aja.. Harap2 baby xde pape insyaAllah

Sy mkn je. Tp share dgn suami. Sekadar nak rasa je cukup la.

4y trước

Iya alhamdulillah.. Saya pun baru malm tadi makn 2 sudu je