Bantu saya

Boleh ke makan nenas ..? Saya hamil nk masuk 6 bulan .dan saya ingin bertanya mmg bila 6 bulan baby dh gerak atau kita blh rasa .saya selalu rasa bila bayi tendang atau tepuk saya cepat terkejut .apa perlu saya buat atau perjagaan kandungan byi nk 6 bulan

2 Các câu trả lời

yg dlm tin koktail tu blh ke mkn

3y trước

Boleh. Tp kalau risau makan sikit dulu, tgk penerimaan badan. Sbb kadang ada makanan yg biasa kita boleh makan pun tk semestinya badan kita terima masa mengandung.