Makan nanas yg sudah dimasak didapur

Boleh ke makan nanas yg dh masak kt dapur? Tapi saya mkn sikit je.sebab teringin sgt. Saya ngandung 2 bulan dah

2 Các câu trả lời

Takpe..yg xblhnya bila mak/nenek/sdra lain tahu. Huhu. Sikit je xpe..doc sdri ckp. Waktu sy gugur dlu sy tnya gak doc samada ada kaitan ke x sy mkn colek nanas dgn keguguran. Dia ckp, baby gugur sbb benih xelok. Bila xelok dan xmenjadi, automatik badan kita akan singkirkn dia keluar. Sbb tu la gugur. Bkn slah makanan pn.

mkn sikit x apa...sy pun pernh mkn sikit sbb tliur...msa to mgndung baru 1bulan lebih