Hai mommy ... Tumpang tnye ... Ade x mommy2 makan ubat duphaston dlam group ni ....

Boleh ke makan folic acid ??? Macm duphaton tu makan pkol 8 pg 8 malm .... Folic acid tu makan mase bile ye boleh ??? Sy lupe nak tnye doc ... Boleh bg pencerahan x ##bantusharing #firstbaby #seriusnanya #mommybuntu #1stimemom #jangandibully #Nanya

Hai mommy ... Tumpang tnye ... Ade x mommy2 makan ubat duphaston dlam group ni ....
2 Các câu trả lời

folic acid better lps bangun tido pagi org cakap...

folic asid mcm kk bg i makan 1x sehari je