teringin nak makan cencaluk dengan budu

boleh ke kalau sy nak makan cencaluk dengan budu.. preggy 11week sekarang... teringin pulak rasa dia ni

2 Các câu trả lời

Sy makan je ape sy nak, ape sy rasa tp berpada2 dan utk lepas tekak je la cm tu, tak mkn byk sbb sy jenis org yg ske pk, makan selagi mampu, nanti dh bersalin, susu badan 2 tahun, kena pantang mkn..hahaha..sbb sy 3 tahun gak la, pantang makan sbb takot anak alergik..haha..pk niat, semoga ape yg kita mkan, anak dapat khasiat..kalau tak elok utk anak ku, keluarkan la semua..tiap kali mkn, sy akan doa cm tu..hehee..

Sy makan je budu sis. Kalau takde gatal2 boleh je makan. Cencalok pun mcm belacan kan. Boleh je. Cuma berpada2.