Bantu ...

Boleh ke kalau sapu minyak yu yee cap limau dekat perut kita yang prngnat ni? sekadar nak hilangkan rasa xsedap perut. Atau ada effect apa2 dekat baby? Bantu...

Bantu ...
16 Các câu trả lời

suami saya sapukan kat kaki n urut dibahagian betis untuk hilangkan pening ataw x sedap perut.....saya masa pregnant anak no3 alahan setiap pagi n malam...

ms ngandung tiap2 malam suami sy akan sapukan pada bahagian kepala... blkg badan dgn atas perut... kalau x sy x boleh tido

Saya sapu sikit atas perut.. Belakang.. Dan betis.. Tapi jgn selalu.. Betul.. Kdg2 perut rasa tak selesa

Boleh je.saya pregnant anak 1st sampai 5 guna minyak ni.sapu dekat belakang badan,dada means atas dari perut

sy guna tapi kat bhg dada or bwah dada skit sbb ad angin gastrik ...kt bhg bwh yg ad baby xbrani guna..

kesiann dkt baby...klu dkt blkg boleh jea...kwsan perut xelok letak ubat panas dan ubt angin...

sy sapu dekat pusat. sbb selalu rasa kembung perut ni. pastu sapu blkg pinggang sikit

ltk setitik ja kalau boleh sbb minyak ni kuat, tak mcm minyak telon baby

Terima kasih semua yang bagi respond..☺️ Alhamdulillah..

xboleh.. guna ubat y xpnas sgt ok..safe for baby..🙂