Udang

Boleh ke kalau kite mkn udang awal pregnancy?

7 Các câu trả lời

Ade yg ckp xboleh ke? Sy dri sblm tau dah preggy sampai skrg mkn jek seafood. Haha sy just elak mkn durian & nenas dgn mknan mentah mcm sushi salmon yg xdimasak sbb xtau pulak mknan ape lg yg xboleh😅😅

Boleh. Janji makanan dah masak... Kalau mentah je jangan makan. Contohnya sushi x boleh...and Susu asli lembu atau kambing pun jgn minum sebab tak tapis...susu jual kat pasaraya tu boleh lah...

Waktu pregnant makan jela apa boleh makan . Tapi jangan berlebihan tu je 😅

Bole jek sis.. Yg pnting fully cook.

Boleh sis

Boleh

bole