Perkongsian Checkup Kehamilan di swasta dan Kos sekitar Ipoh dan Selangor.

Boleh ke ibu2 yang berpengalaman share checkup di swasta bagaimana, di klinik atau hosp mana, dan berapa pula kosnya. Terima kasih

1 Trả lời

saya check up swasta di Poliklinik UKM Bangi Avenue... alhamdulillah setiap kali pg check doc buat ultra sound sekali.. jd boleh tahu Perkembangan baby dlm perut mcm mana.. setiap kali check up x lebih rm200 sekali dgn ultra sound...