Tidact gel

boleh ke ibu menyusu pakai tidact gel. sbb sekarang saya ada acne vulgaris. anyone?

1 Trả lời

puan dh consult dgn doc 1st? apa2 kena g klnik n consult 1st dgn doc..of dah consult dan doc sndri suggest ubat tu..make sure puan dh tnye doc sblm ubat di beri sm ada ia sesuai atau tidak bg ibu mnyusukan bayi...atau puan try call klnik balik tanya doc tuk dptkn kepastian.jika beli online dia shopee puan try tnya balik pd seller tersebut..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

2y trước

sebab masa mengandung mmg saya pakai sbb doc suggest. tapi sekarang jadi ragu ragu pulak