Actimol 650MG

boleh ke ibu mengandung makan ubat demam actimol 650mg ? tadi dah pergi klinik doctor ni suruh makan actimol 650mg ni tapi masih was was sebab dose mcm tinggi 🤧 #17week5day #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

saya baru je makan ubat ni minggu lepas sebb demam. doc yang bagi. alhamdulillah takda ap². memang berkesan sebb 8jam sekali makan. #19minggu4hari

1y trước

oh yeker. sebb saya tak patahkan. makan sebiji macam tu. memang berkesan la. seblum tu makan pcm. tak jalan.

paracetamol 500mg sahaja.

1y trước

baik sis 👍🏻