bubur pulut merah putih

Boleh ke ibu mengandung makan pulut?

bubur pulut merah putih
11 Các câu trả lời

semua makanan sis boleh makan, wktu mengandung ni makan jer apa yg sis rasa nak makan, tp bergantung dgn hidangan yg sis makan, jgn trlbih tkut gula tinggi, jgn kurang tkut kurang zat, so makan jer , sebab nnti nak pantang apa jnis makanan pun tkleh makan 😂😂, masa mengandung ni la boleh mintak mcm2 😂😂pantang nnti, tringin sikit pun, tk boleh makan mmpu huhuhu jer 😂😂😂

3y trước

sekadar nak rasa or puaskan ngidam tu okay jer nak makan apa pun, tp jgn balun sungguh2 jenuh nnti 😂😂

boleh je .ikut badan masing2 . kalau jenis cpt berangin better makan tu berpada lah . mcm sy tkde masalah pun . sy makan je . tp kena control lah berat naik mendadak 😃

Sy mkn sikit... Tp pulut angin .. Kmbung perut sy,.. Tk selesa..

boleh je mkn sis....klau yg xde masalah boleh je...

Saya nk mkn ni,mak saya tukar guna beras nasi sis

awal kehamilan boleh makan bubur pulut hitam tak

boleh tapi sikit je. kandungan gula tinggi!

Sy tak mkn da berapa bulan ni.. Sedihnya

Boleh jew..tp pada2 laa..nnt angin

Sy mgndung sy mkn jew..