Supplement vitamin c

Boleh ke ibu hamil makan vitamin c jenama flavettes

11 Các câu trả lời

dlu sy cnsume flavettes sblum hmil . tp stop bile dh hmil sbb dr tk bg , kndungn mg tinggi so sy tukar la . then prnah tnye dr bolh tak cnsume vit c shaklee kan.. alhamdulillah bolh. smpai skrg makan .. bby pun sihat 🤗🤗 klau para ibu2 nak , bolh tnye sy ye . sy makan sy jual .. murah jee and tahan lama..

2y trước

kalau 500mg per day.. bole ke

semalam baru tanya Dr. dia kata 1000mg terlalu tinggi. kalau nak ambil kurang dr 500mg. tp dr saya maklumkan saya X perlu ambil vitamin c sbb semua ok. cukup mkn asid folic & obimin yg kk bg sahaja. lebih elok tanya Dr. tiap orang badan X sama.

saya pernah tanya dr pasal flavettes ni.. dr minta saya stop consume.. msa ni baru 5weeks.. sbb kandungan mg dalam tu tinggi... xsilap saya 1000mg... baru consume sebulan Allah bg rezeki... so terus simpan je flavettes tu...

sy pnh tnya dkter..katanya vitamin tu hanya utk merawat kulit, sy tk sesuai mkn sbb semua dh ckup cantik , mkn obimin dh ok.

3y trước

Sis mkn obimin ni ok tk tk rasa loya atau mual tak sis? Sbb sy skrg mnum zingcoper bila slps mnum rasa pening yg teruk lak😔

sya amalkan absorbent c forever living product sbb dia xtinggi mg hnya 60mg saja....

Sy mkn y klinik bg je..100mg sbji.

Saya x pasti, mungkin ada ibu2 lain boleh bantu

Ambil ori vitC from citrus fruit way better.

saya pun tertanya tanya juga.

Refer your doc for any supplement