Tuam Pinggang

Boleh ke guna bag tuam yang jenis beli dekat shopee tu? Maksudnya kat sini nak tanya..kita boleh tuam pinggang ke masa preggy ni? Sakit pinggang la 😅 duduk kat ofis..drive pegi balik kerja dalam jammed. Nak try tuam lega sikit x .boleh ke? 1st trimester

1 Trả lời

Boleh. Tapi better guna lumbar support pillow kat car seat tu. Masa baring / tidur, mengiring ke kiri, kepit bantal di peha ke betis. Pastikan max 2 jam dlm kereta. Klu sakit juga, berhenti kereta, jalan2 sikit bg reda sakit