Puasa Di bulan Ramadhan

Boleh ke berpuasa kalau kandungan dah masuk 7 bulan? Tapi baby dalam perut asyik bergerak-gerak.

3 Các câu trả lời

Boleh tp tgk la ats thp kesihatan ada gdm ke hb low ke hypertensi ..klau xtahan berbuka je..yg penting jgn pksa diri tau.

kalau dh kena kira gerak bby, monitor..klu senyap terlalu lama..berbuka.

7mo trước

haah dah start kena kira. Baby pun selalu aktif klu puasa.

boleh. akak saya puasa 8 bulan. bersalin few days before raya.

7mo trước

kalau risau puasa bawa mudarat, boleh buka. nanti ganti. esok cuba semula.