baby mendongak

smlm buat check up . doc ckp baby da masuk laluan tp mendongak . ad x sesiapa ad pengalaman mcm ni ?

2 Các câu trả lời

Saya 1st baby dlu mendongak, poor progress for normal delivery, air ketunan dah leaking, so after 12 jam still takde bukaan, terus czer. 2nd baby mendongak juga, tapi hari nak bersalin tu 75% dah betul kepalanya, ada bukaan n dpt bersalin normal.

Sy takde pengalaman tp mak sy ada pengalaman nk check laluan tapi jarinya kena sedut mulut baby yg mendongak. 🤣🤣😂😂 comey betui.