Minyak Angin

Boleh kah sapu minyak angin panas di perut sewaktu hamil? Ada effect pada kandungan tak?

10 Các câu trả lời

kalai perut sebu n rasa tk selesa... jgn letak dkt perut sis.. elakkn letak dkt tmp baby berada.. letak ubt tu dkt bawah breast tu usap² situ nanti akan sendawa.. lps tu mtk husband urut dkt area bahu tu.. tp. jgn dkt perut okay.. n amalkan air halia in shaa Allah kurang sebu perut tu..

4y trước

Riz: sy awal pn dh minum masa tu janji air tu rasa halia sikit tkyh bebyk sgt..

Kalau boleh jangan minyak panas sis.. Kalau nak juga letak kat tapak kaki jerr

Bahaya sapu dekat perut ....just bolih sapu kat belakang pinggang jaa

sapu dibhg belakang boleh tp bukan minyak yg terlalu panas ye.

Doktar ada pesan dkt saya, x digalakan sis.

Tak boleh sis. Sapu area lain takpe.

Sapu minyak yuyi je sis, selamat.

X boleh area perut

Jangan atas perut

Xblh sis..