BOLEH KAH 7 MINGGU MAKAN UBAT BATUK?

Boleh kah Pregnant lady 7 week consume ubat batuk. Sebab batuk

3 Các câu trả lời

better jngan ... hari tu, jmpe doktor d kk... suruh minum madu je kot, da lupe sy.... diax bg ubt batuk.., ubat selsema & kahak pon, doktor bg ubat lain dos yg x mngntuk...

jumpa doktor dulu ya. saya pun batuk smsa pregnant ni tp kne jumpa dktor.. ada certain ubat batuk yg x sesuai utk ibu mengandung..

klu pregnant nak consume ubat pergi klinik jumpa dktr dulu. bukan semua ubat boleh makan mcmtu saja