Kopi

Boleh Kah Minum Kopi atau Nescafe Di Awal usia kandungan

10 Các câu trả lời

Tiap2 pgi, before start working, i will start my day with cup of coffee. It's ok for me. Xtahu la utk ibu2 lain. Alhamdulillah check up aritu pon ok je. Semua bacaan elok je.. Utk ibu2 lain, kl nak minum, boleh je.. Just jgn berlebihan. I pon sehari 1 cup only.. 😊

Sy bru minum td sbb teringin sgt..ase kt tekak kopi ais..tp sy minum X smpai segelas la😓😓..hrp xde pape..#9week

Sa minum je dari awal2 perggey smpi bersalin ok je sis x apa2 cuma kurang kn manis2 😊skrg baby da 19 hri 😊😊

Kena minum berpada. Sstgh ibu mngndung akn mnghdpi hb low bila kerap minum minuman berkafein ni🤗

Kalau hb ok boleh je minum. Tapi jangan kerap sgt. Lepaskan rasa teringin boleh LA.

Sya dulu minum jer..apa Yang sya nak ..hehe

Klu boleh elakkan sis.. boleh jejaskn hb

Elakkan.. Kafein boleh turunkan hb

Lebih baik elakkan..

klu bleh elakkan sis..