Berat baby

Boleh ibu2 kongsikan berat baby ibu2 semasa lahir San selepas sebulan? #seriusnanya #firstmom #ingintahu #terima_kasih😍

25 Các câu trả lời

2.8kg lahir 5kg 1bulan czer susu (S26) full FM

Hi, maaf ya. Boleh saya tahu kenapa Puan bertanya?

2y trước

lahir prem. 32w2D lahir 1.59kg 1bulan 2.6kg 2bulan 3.6kg 3bulan 4.5kg 4bulan 5.8kg

Lahir : 3.67kg Sebulan : 5.2kg

2y trước

Koyak sikit tp bukan smp tahap 3.. Terangkat punggung😅.. Sy bersalin 40w 3day.. Asalnya masa 40w tu doc kk scan baby anggaran 3.6kg, suruh pergi hspital jumpa doc pakar sebab baby besar, jumpa doc pakar doc scan anggaran 3.2kg - 3.4kg je.. Tu doc suggest normal.. Klo mcm awak, ikut la suggest dr doc sebab doc dh tgk keadaan awak mcm mana kan.. Doa yg baik2.. Mudah mudahan selamat semuanya..

lahir 2.54 semalam check up sebulan 3.28

seminggu pun dh naik 1kg+😅😅

Lahir : 2.62kg Sebulan : 4.06kg

lahir : 2.7kg sebulan : 4.3kg

Lahir : 2.85 Sebulan : 4.7

Lahir 3.3kg Sebulan 5.2kg

Lahir: 2kg Sebulan:4.3kg