apa itu perut mengeras ?

boleh explain tak perut mengeras tuh macamana ? saya da 38weeks 3hari da. masih blur perut mengeras tuh mcmana #firstmom #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

Perut mengeras tu perut kita jadi tegang sangat. Bila tekan perut memang boleh rasa perut keras macam kejung. Bila perut sy mengeras baby pun tak bergerak. Bila usap perut sikit sikit lama lama mengeras tu hilang dan boleh rasa baby bergerak baru lega. Kalau tak memang risau.

tegang.. mcm pegang bola..hehe...