beli keperluan baby usia kandungan 4 bulan

boleh dah ke beli brg baby..kandungan bru masuk 14 minggu,sebab fikir bajet tak cukup..ada kata tak boleh lah,boleh gugur lah apa lah😅tapi adik beradik usia 2,3 bulan dh beli dah..sebab brg baby mahal?sya bru beli tali barut baby,penyidai,ziplock..bru tu je beli.apa pendapat korang boleh ke tak#firstmom #ingintahu #bantusharing

23 Các câu trả lời

sy pun nk beli skit2...brg mahal if beli sekali gus mau pengsan😂

2y trước

haha betul wak..

nak beli ape dulu yem sya pun 4 bln. bru beli katil baby je

2y trước

tu lah..sebab mulut org wak,cakap macam ².stress dibuatnya..dah macam diminta²🤦🏻‍♀️org tak faham situasi kewangan tu.niat nak beli utk cukupkan brg anak je..sya takpe last minit..janji baby cukup..

takda masala...beli jer☺

2y trước

kan wak☺️insyallah memamg dh beli sikit² dah.