Ubat apa berkesan

Boleh cadangkan tak ,Ubat apa ya bagus untuk hilangkan keputihan? #pleasehelp

4 Các câu trả lời

klu gatal jmpe je doktor kt klinik...cm Sy tk prnh kne keputihan pastu tiba2 de n gatal check kt klinik rupa2nye pregnant heheh

Kalau awak tak pregnant, keputihan ni nk control dia tengok pemakanan kita. Tp kalau dah control pun masih teruk, boleh refer hosp

1y trước

Takutnye pegi hosptal..xfaham mcmne nak refer sne.kalau pegi kk pun bole kan?

awak pregnant? dah jumpa doctor x? dah buat swab keputihan?

1y trước

Bhaya ke awk? Tp takde bau, bukan kuning atau hijau. Putih saja.. Tp tiap kali cek mesti ade dan bila sapu dgn jari, putih cair kt miss v tu

jumpa doktor