Prolong jaundice

Boleh bg kata semangat dak untuk saya... Rasa agak down sebab anak prolong jaundice. Dah lebih 2minggu , dan semalam doctor ada ambik darah kat tangan untuk check hati dan buah pinggang. Hati ibu ni risau ja rasa kalau result tak keluar2 ni. Ada siapa2 yang boleh kongsi pengalaman anak yang prolong jaundice untuk kurangkan rasa resah dalam hati ni... 😢Terima kasih

4 Các câu trả lời

sabar.. klau awak ibu berdarah o atau golongan berisiko bayi kena prolonged jaundice mmng lama kuning.. anak sy sebulan baru hilang..

1y trước

masa saye checkup anak hari tu, ade akak tu bby dia kuning sampai 2bulan. jadi normal je kuning ni, cuma perlu bagi baby susu dgn kerap. kalau x ckup susu bdn boleh je topup formula.