Susu badan sikit.

Boleh bagi cadangan mcm mana nak ajar bayi 2 bln minum susu formula ? Sbb bg susu formula dia xminum baby nk susu badan jugak. Susu badan xbnyk sgt.

7 Các câu trả lời

Peliklah. Mna u tau susu bdn sikit?

4y trước

Sy sarankan kalau btl2 berniat nak susukan dgn susu ibu, sila jmpa lactation counselor. Minum susu xpuas dan pam sikit BUKAN TANDA SUSU TAK CUKUP YA. Antara tnda susu x cukup ialah kurang jumlah wet diapers, berat anak x naik slpas sebulan, ubun2 tenggelam.. Hah, yg tu tanda susu x cukup. Tp takpa lah, kalau sis nak sng, sumbat sj FM. X masalah pun. Tp jgnlah pla kerana kekurangan ilmu d dada kita salahkan nenen yg Allah berikan cukup smpurna kpd kita kaum wanita.