EFFECT SUSU FORMULA BAYI BWAH 6BULAN

Bole x mommy share apa effect kalu baby x sesuai dgn susu formula, biasanya baby akn sembelit or berak hijau kn😅selain itu bole share x? Hrp sgt ada yg sudi jwb #firstmom #firstmom #SeriusTanya #bantusharing #ingintahu #bantujawab

2 Các câu trả lời

btol sis bawah ckp tu..berak hijau bkn petanda susu xssuai..susu xssuai..rashes, berkahak, muntah @ colic @ baby ad lactose intolerance..mcm ank first sy..xssuai dutch bby..colic..pakai NAn..apa pn susu kene try n error..ad dekat ank org ni sesuai..blom tntu sesuai dekat ank kita..

berak hijau bukan petanda susu x sesuai. tu tanda bby serap iron dlm kndungan susu tu. susu xsesuai blh naik rashes, berkahak, meragam, wktu nk poo menangis.