tak tahu takde tahuk

bole tanya normal ke bby nak msak 2 bln dh start susah tido malam 😩 bile siang dia pon tido ii ayam

2 Các câu trả lời

normal sis. kalau boleh cuba buat sleep training. mcm saya, masa baby 2months, dalam jam 9/10pm, saya tutup lampu and buka zikir. buat sampai dia tertidur. and then setiap hari buat mcmtu. ajar dia untuk tidur malam. tapi akan ada satu masa, mungkin dia akan start tidur jam 11pm pulak ke. mcm baby saya, after buat training mcmtu, dia akan bangun mintak susu 3am, 6am, 9am. tapi lepas je susu, terus tidur balik.

normal.