Ingin Tahu

Bayi 2 bulan normal ke siang tak berapa nak tido sangat ? Tido pon sekejap2 sgt

2 Các câu trả lời

anak sy siang x tido lgsung klau tidur un skjap sgt. suka tidur atas riba sy, tp mlm nyenyak. anak sis mlm nyenyak x?

2y trước

Sama laa. Nak tidur kat riba je. Kalau riba dia tidur lama. Bila letak dia tidur dalam 5min lepastu nangis nak kena angkat. Risau dia tak cukup tidur sebab tengok jadual tidur baby tu. Malam alhamdulillah dia tidur lena. Harap2 baby kita semua sihat yea 🤲🏻

Anak sye pun mcm tu.. kdg stengah jam tiap kali tdo tu.. ptg2 sikit bru sejam-2 jam

2y trước

ohh gitu tu la risau x ckup tido ja