4month fever

Hello.. bole share any tips utk baby 4 bulan demam.. Sharing anda sgt la berharga. Trima kasih byk2.

2 Các câu trả lời

1) pakaikan baju yg bersesuaian 2) pantau suhu baby setiap 4j 3) sekiranya suhu 37° jgn pakai kn baby baju. baby pakai pampers sahaja. rajin jerlum baby. lap setiap pelipat baby untuk turunkan suhu baby. boleh balut badan baby dgn napkin lembab. 4) boleh pakai kn cool fever tapi lekat dibahagian belakang badan baby. 5) sekiranya panas sangat bawak ke hospital.

1y trước

most wc☺️. kalau terlampau panas doctor akan sumbat ubt bontot dulu. kalau xjalan baru warded

baby saya 4bulan pun baru lega demam sekali dgn batuk and selsema. saya cuma pantau suhu dan pkaikan cool fever dkt belakang badan dia. batuk selsema dia pun teruk jugak. tpi pkaikan dia vicks baby balsam tu alhamdulillah harini dah okey. demam pun dah tkde