34weeks

Bole makan durian x ?? teringin sangat da ni.. suami xbg ?

21 Các câu trả lời

Boleh je makan. Saya pun teringin makan durian haritu. Suami belikan. Tapi makan sikit je LA buat rasa. Tak berani makan banyak sebab saya ada gdm & takut panas.

Boleh je sekadar nak merasa..just jgn byk² je..takde fakta pun yg durian tu bahaya untuk ibu mengandung..doctor pun ckp gitu.. 😉

Boleh je..mkn la ckup la 3-5 ulas..berpada2 mkn..kdg bdn kite tahan tp baby kt dlm blom tntu ley tahan..

Saya makan jee mula2 suami Tak bagi jugak tapi masuk 35week haritu 5 biji makan okayy alhamdulillah..

Boleh je..tp jgn byk2..sy mkn 2-6 ulas je..alhamdulillah xde ape2..jnji byk minum air kosong lah

Boleh je buat merasa then minum byk air kosong. Ada org tak boleh mkn, sy mkn 8 ulas ok lg..

mak sy siap bg sy pulut durian lg.. tp dlm 2 3 ulas je.. alhamdulillah.. xde pape 😊

terima kasih semua.. sy dpat la mkn 3 ulas . walaupon rse xcukup tp alhamdulillah

Makan la utk melepaskN rasa. Tapi berpada2. Nanti pantang lagi tak boleh makan

Boleh makan buat rasa . Jangan sis makan 4-5 biji durian tu sudah ler .