Tanya pendapat

Bole ke makan ikan saldin dalam tin..Sy pregnant 6month..tringin nk mkn ikan saldin dalam tin..ada org ckp tk bole mkn...

23 Các câu trả lời

sy sardin om je msak masa pregnant ni. tumis lada kisar sampai msak masuk kuah sardin sikit. buh air asam cikit garam gula bawang hiris tambah tomato. ank mkn brtambah. msak simple mkn ngn nasi panas curah kicap cikit. tu yg berat naik je

4y trước

sedap tuu sis sya selalu jaaa makan sardin

Boleh jangan banyak sbb mknan dlm tin xelok sgt. Kalau awak xde alahan dan elok je rasa bdn semua blh ja makan tapiiii kuantiti sikit cukup sekadar Merasa buat hilg teringin

xde pa2 pun....boleh ja...sy tiap2 bulan mkn...insyaAllah doa yg baik2... dlm pantang larang org Melayu ni mmg trlalu byk xboleh dri boleh...

sy mkn je. tp slalu buat lauk lain, jdi dia punya sos dlm tin tu tak amik banyak2. kdg2 amik yg ikan je. masak betul2

Sy makan ja dr awal pregnant 😂 bukan tak boleh makan cuma tak berkhasiat jd tak digalakkan makan banyak

boley je sis, asalkan masak ya, makan mentah tak baik utk ibu mengandung..

boleh je makan. cuma sebaiknya makan yg lebih berkhasiat la utk baby dlm perut tu.

Blh je sis.. Sy pun sllu je mkn.. Sejak mengandung ni.. Ni menu faberet.

fav sy tu hehehe in sha Allah tadak apa jangan selalu sangat la

Sy dr awal preggy makan.. Cuma xselalu la.. Skrg baru 18w