minuman

bole ke ibu mengandung minum air kacip fatima yang dalam tin warna pink tu.??sebab sebelum mengandung saya setiap hari minum minuman tu.??bole tak.??

6 Các câu trả lời

Minuman dlm tin biasanya tiggi kandungan gula. Hr tu sy ad appointment dgn Dietitian sbb sgkut GDM.. Katanya, klo teringin sgt nk minum air dlm tin kna bahagi 3 atau kogsi 3org. Bkn minum setin dan minum air kosong byk2 acah2 kurgkn rasa manis sbb jumlah gula yg diambil tetap sama.

4y trước

Btw sy sgkut gdm sbb minum susu berperisa setiap hri. Strawberry, coklat dan kurma. Sy xlalu nk minum susu kosong sejak2 pregnant ni.

Dlu masa preggy anak first, sy teringin nk minum air kacip fatimah tu. Lepas minum perut memulas. Sakit yg amat. Dah serik

sy pn bforr prgnt tula air wajib la kira nya.. tp thu prgnt je mmg tk brani

Caffein dan gula tinggi. Ada collagen kan. Tak sesuai.

Stop dulu sis..tak sesuai minum waktu mengandung

tak boleh.