Kehamilan awal

Bolah saya makn Ubat untuk kuat Rahim sebab I Ade nmpak darah bila I nak kencing lap dengan tisu tapi semlm I Ade gi hospital check tapi doctor ckp nmpk kantung tu pun Dalam Kat dalm juga thn refer 2minggu lgi ,Dari semlm takde apapun Bru tadi je Ade nmpak

2 Các câu trả lời

kena ada nasihat doktor ye tak bole suka hati sbb ubat kuat rahim ni dia sma macm lancarkan period untuk hormon spya tahan baby dri jatuh.. tpi ada yg makan baby jatuh gak.. so tak bole pndai2 ambik kena tgok case awk

1y trước

ok ka macm ni lah Kes I tel wit u ok, hari ahad tu I Ade gi Klinik swata jumpa doctor ,thn doctor scan tengok katanya Rahim sya mcm turun bawa sikit so suruh I gi hospital Selayang cheak lah ,thn doctor pun Ade ckp juga Kat hospital dh scan diaorng memang Ade Ubat kuat Rahim thn I pun dah blk tpi Ubat tu tak bagi lah , doctor yg swata tu je bagi

Kalau doktor yang bagi boleh makan.

1y trước

husband I oklah ka tapi mak mertua susah I nak explain dengan dia , I ckp dengan dia 😔😔😔😔pun ,dia tnya u seorng je ka mengandung mcm x2 lah ka dia boleh ckp