Pregnant

bln ni sy xdtg lg priod,dh 10 hari terlepas..adakah pregnant?sbb masa hari k 2 lewat,sy cek double line tp slow sangat2..tp ble sy cek pg td,1 line..so konfius..

15 Các câu trả lời

Kena tggu lg kot

in Sha Allah ada tu sis..try check lagi tp pagi2

Test lg awak smpi naik 2 line.. sama ada naik 2linr or period dtg

Test lg ye momy..guna 1st air kencing pg2 subuh..in shaa Allah

Tnggu lagi sminggu gtu.. Test lagi.. Hormon hcg akn meningkat setiap 2 hari. T dia makin pekat.. Yg pnting awq jaga diri jaga pmakanan