mnta tlg share list brg newborn

blh tlg x list kn brg2 baby yg perlu dibeli .first mom. cth mcm tmpt mandi baby ke, if needed, changing mat tu ? tilam ke?? baju2 dh adaa (butang dpn, eyelet, romper, singlet set). buaian perlu x ?? haaa .mnta tlg share ye 🤭🤭 nak beli tros skalii . 34w

2 Các câu trả lời

boleh je nk beli buai. xde mslh awak. sy both anak dlm pantang siang tido buai lektrik. tp hayunan dia adjust slow la. xkuat. xpayah beli baby swing tau, takut baby xpakai je nnt. kalau awak xde tilam baby lagi then boleh beli. xperlu beli yg mcm kerawang2 tu. baby boleh tido kejap je dlm tu nanti. awak beli tilam baby yg biasa. rak baju baby, trolley nak isi perkakas baby sy bagi mandi baby dkt singki je. xde pakai tempat mandi baby.

kalau sis ada email, boleh bg sy. sy send kt sis list sy.

12mo trước

Tq Sis Lily. dah dapat list nya. sgt membantu