Gdm & check bsp

Blh share tak pnglaman gdm korang? Mknn apa blh mkn & tak blh mkn, utk app dietitian lmbat lg , 1st time sgkut 🥺 jd tkut la juga, ad tak yg gdm bslin ikut due & dpt bslin nrmal?

2 Các câu trả lời

sy amlkan LCNS. mkn nasik min 2senduk. max 3 senduk. nasi yg digemburkan. bkn padat². pastu lbihkan sayur dn lauk. syur tu saya celur je. bendi,kailan..mmg kenyang lama kalau lebihkan sayur. buah epal,jambu batu, kna mkn sparuh skali menu.

2y trước

kailan pn sma ea, blh try, tkr2 menu, buah epal hjau limit shri brap bji ya? jmbu btu biasa sy amek 2 3 ptong je shri, xda ase sgtt xleh tlan 😂