siapa kt sini ibu yg hamil ada asma yg guna pump merah pg &mlm?

hi blh kongsi pengalaman ibu2 yg ada masalah asma x? mmg cpt penat &letih ye?..sy sblm ni on off kena asma..sjak hamil ni bnyk kli lak kena...sensitif dgn habuk/selsema/batuk..& doc pakar suh tiap hari guna yg pump merah tu pg&mlm..skrg 26w..blh share x pengalaman ibu2 ..

2 Các câu trả lời

mcm sy dlu pnh mengalami asthma spnjng kehamilan tp sy dlu doc suruh guna pam biru dan coklat..cuma sy guna biru shj..sbb pnh dlu sblm kwen pergi chckup tuk asthma ada doc tu kata better guna pam biru sbb dkhuatiri sy lupa kumur2 lepas guna pam coklat nti blh sbb bakteria baik tu trhapus....mcm spnjng pregnant dlu doc nasihtkn sy kena stnby slalu pam biru..kalau rs tak ok nafas pendek..just guna sepam dua bg melegakan... make sure teknik sedutan tu kena betul semasa guna inhaler..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

4mo trước

mcm sy doktor pakar suh sy guna merah hri2.. biru bila perlu..huhu...aslnya frmasi suh bila perlu dua2..

sy guna pam purple sis....hari2 kena sru pakai ..pam biru pn ada jugk cuma tu bila perlu sja bru pakai....huhu