7 mggu mngndung. Ank umur 2tahun 2 bln msih xnk lpas ssu dada..

Blh bntu sy mcm mna nk lerai ank 2 tahun yg msih ssu bdan. #seriusnanya

3 Các câu trả lời

Susah kan.. Sy preggy 6week ank 1thun 8bln masih menyusu dada... X kerap juz time nk tdo jer... Xtau nk wt cmne suh ank sy lpas susu.. Xbgi susu dada, xtdo.. Susah jgk ni

2y trước

kan. ni pon time dia nk tdoq nk ssu bdn. rasa jgk skit prut. mgkin la sbb kita mngndung pstu ank lain isap ssu. .. sy tgh usaha nii. hari2 bg ssu kotak. bg air msk. msih x jln. sllu ckp mma skit nenen. msih nk jgk.