Assalamualaikum sya nak tnya, sya mngandung baru nk masuk 3 bln.. 10 minggu 6 hari, tapi knapa ada keputihan tp wrna coklat? brbahaya ker klau mcm tu😔

blh bgithu sya

9 Các câu trả lời

p hsptal saya pna kena msa 14w klu xsilap..dktr cek kat bawah ada jgkitan & bgi ubat msuk kat bawah..tolak guna jari ja..4hri lpas tu dh ok..

Min jujur tak pernah Ada pengalaman macam ni. Mungkin puan boleh tanyakan pada doctor waktu checkup nanti☺️

Kalu banyak risau..kalu ckit myb lelehan faraj..Jumpa doktor n myb doktor akn bg ubat kuat Rahim..

any vaginal discharge, kena consult doc. whether normal/x, doc akan pastikan. cpt2 tnya doc.

rsanya bahaya.. g lah tnya dokter

Kena jumpa doktor bgtau

terus refer ke doctor

Terus pergi jumpa doc

Jumpa doc sis