Minyak kelapa dara

Bleh tak klu kita bersihkan nipple dgn myk kelapa dara.. Sbb nipple slalu berkerak, mcm kulit mati tu... Ntah xtahu la apa nk panggil/sebut😂. Harap ada yg faham dgn ayat saya tu. Sy dh 33w 5d

3 Các câu trả lời

saya bersihkn pakai kain dan celup dgn air panas2 suam. alhamdulillah hilang da semua. semggu sekali mmg saya akan buat

biasanya time mandi sy bersihkan.. kena air kn jdi lembut..😊

Boleh. Saya buat gitu juga. kulit mati tu sbb aerola kita berubah warna..