normal ke

Ble nk msk 4week nie bdn mula rasa cpt penat...jln pn jd slow...sy sorg pkerja kilang...memerlukan byk pgerakan untuk ambil sample di line2 dan mbuat pghntran segera sample2 yg da siap...jd ble slow nie rse agk mbebankan sbb leader n partner ada yg kurang paham mgatakan knpa prestasi menurun dan ini sgt mberikan kesan kpd sy...sy hmpir depress setiap kali ke tmpt kerja...sometimes sy rse punggung rse senggal2...kt area ari2 bdenyut...duduk jd xsenang...alahaiii...mcm mana la sy nk atasi

2 Các câu trả lời

Normal sis.. Mmg bdn cpat penat.. Kalau ad alahan muntah2 lg la penat.. Kne jaga bdn.. Kalau penat kne rest.. Xboleh nk paksa bdn..

Betul sis...sama mcm sy

5y trước

Alahaiii...macam mana la nk buat nie...